Ilgvara Ozola dienasgrāmatas

Fails
Ak222-Ilgvara-Ozola-dienasgramatas-07-0037
AtšifrējaDina Ozola
Pabeigts
Pārbaudīts
Izveidots2024-07-09 15:22:57
Labots2024-07-10 13:04:13
AtšifrējumsCOMPARTIDA (2) ir bariloda apkopšanas izdevums 37 dolāri.Tāpat par 2 zemēm (Cordaba) Kordobā, pieprasīt Vilmanim jaunu biļeti rezervi uz 17. maiju un jāiet arī uz dažiem veikaliem nopirkt dažas lietas priekš veikala. Aizbraucu nopirkt bencinu par 140 000 pa $ 670 litrā (59,7 l), pēc tam aizbraucu pie Renas un nopērku Telgo par 1 00x2 00x20 mm biezumā. Veikalā nāk daudz cilvēku, jo ir saņēmuši algas. Pulksten 13 30 atnāk kāds vairumnieks no Cordobas kas pārdod polisteru figūras, spoguļus, gandrīz visu priekš sienām-kā... Izvēlos tos lētākos un vidējos. Noņemamies ar Aniņu apm. 1 1/2 stundas izvēloties tos. Līdz vakaram nevarējām salikt vēl cenas, jo bija arī jāuzzīmē figūra, artikuls jāpieraksta lai vēlāk varētu pasūtīt kas interesē. Aizbraucu uz polietilena kulīšu "fabriku", bet tur viss ciet un neatbild ne uz zvanu ne uz roku klapēšanu. Nāk veikalā diezgan daudz cilvēku, jo ir saņēmuši algas. Vakarā pārskatu avīzi, uzrakstu īsu vēstuli Visvaldim, lai nopērk 3 grāmatas priekš Andra šeit to nav un ir jāpasūta. Tās šeit ņem vairāk kā dubultīgi nekā maksātu. Tās drukā Kanādā. Rakstu lai tad sūta pa ierakstītu gaisa pastu, lai neietu caur muitu.(-)
Piektdien, 4. aprīlī 80. LIELĀ PIEKTDIENA
Rīts silts,vienmērīgi apmācies. Pulksten 8 00 25 C. Šodien veikalu vaļā netaisam. Neiznāk arī avīzes. Šodien nobeidzu lielā istabā sienu kurai uzlīmējām pāris mēnešus atpakaļ dabasskatu. Pielieku koku gar griestiem un sāniem, lai izskatītos tā kā logs un vidējās mazās durvis nāks pabeigtas lai būtu kā stabs, kas pārdala
skatu 2 daļās.[zīmējumi] Latviski zīmējumi uzlīmēti uz t.sark. pamata ar baltu koku. Vakarā līst lietus. Vakarā uzlīmēju 2 dēlīšiem zīmējumu. Lasu Rīgas ziņģes dzejoļus u.c.
Sestdien 5. aprīlī (80)
Diena apmākusies, bet silta, kā uz līšanu. Salieku cenas un novietoju veikalā sienu dekorējumus no polistera kas izskatās kā no koka.: krusti ar Jēzu, jātnieki, ķīnieši, vējdzirnavas, atslēgas, spoguļi un bilžu rāmi, visi kā lepni kokgriezumi. Cilvēku nāk diezgan daudz. Veikalā ņemamies es, vecā māte (Marta), Aniņ, Aldis.Pusdienas laikā drusku paguļam, jo ir ļoti spiedīgs uz līšanu. Pēcpusdienā ielieku stikla latas priekšā ko izsitu ar bērnu vanniņu kas iek... tajā. Saņemu no Man del Plates īrnieka vēstuli kura atsūtīja naudas pārvedumu par dep. īrēšanu un ļoti atvainojas ka nevarēja
Atšifrēt tekstu
Atslēgvārdi
AtšifrētIzvēlies cituBiežāk uzdotie jautājumi

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lapas lietojamību un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai lulfmi.lv digitālajos resursos. Uzzināt vairāk.

Tēzaurs