Buramo vārdu kolekcija (1925-1926)

Fails
0150-Buramvardi-12-0095
AtšifrējaLigaB
Pabeigts
Pārbaudīts
Izveidots2018-09-02 21:14:29
Labots2018-09-02 21:30:19
Atšifrējums

Es jums saku, ka es Jezus Kristus šo grāmatiņu ar Dievišku roku rakstijis, un kas preti runa tas ir atstāts no manim. Un nekādu palīdzibu nedabus Un kam šij [šī] grāmatiņa ir un kas to negrib rakstit, tas ir nolādets, no tas kristigas draudzes, ir no manas valstibas atstāts. Šo grāmatiņu var viens otram norakstit. Un kad jums grēku būtu tik daudz, ka smiltis jūrmalā un ka tās zvaigznes pie debesim, ir tad kļūs visi piedoti. Ticiet patiesi ka ši grāmatiņa jūs māca un saka Kas netic, tam būs mirt, un viņa bērni viena launa nāvē mirīs Atgriežaties no grēkiem, jo tad netapsiet nežēligi soditi, iekš elles Un pastara dienā es prasišu Un jūs nevaresiet atbildet par saviem grēkiem.
Kas šo grāmatiņu iekš savam mājam tura, un pie sevis nes, to pērkoņa gaiss neskādes Jūs būsiet no uguns ūdens un nelaimes pasargāti. Kad šo grāmatiņu pie sevis nes, tas nesis teicamus augļus Turiet manus baušļus, ka es caur savu Miķeli

Atšifrēt tekstu
Atslēgvārdi
AtšifrētIzvēlies cituBiežāk uzdotie jautājumi

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lapas lietojamību un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai lulfmi.lv digitālajos resursos. Uzzināt vairāk.

Tēzaurs