Ligitas Vucenas dienasgrāmatas

Fails
Ak161-Ligitas-Vucenas-dienasgramatas-41-0002
AtšifrējaBirute
Pabeigts
Pārbaudīts
Izveidots2021-05-04 13:16:28
Labots2021-05-05 13:29:00
Atšifrējums1998.gads
Apguldē 12.maijā
Naktī nolijis pavasarīgs lietus. Asfalts mitrs, bet liekas peļķes pa logu neredz. Sāku savus rīta darbiņus. Kazu putra, ūdens kafijai, salāti, kartupeļu sildīšana. Zuze kāra uz salātiem. Ēd ar un bez krējuma. Veģetārietis. Jāiet skatīties, vai ko nevar dārzā darīt. Varbūt garoza būs atmirkusi.
Ar zaru kapli uzirdināju augsni aličām un ābelītēm. Parušināju kartupeļus. Uzraku vēl vienu gabaliņu. Augsne likās sausa. Pastā biju. Vēl nav ne "Agro Topa", ne vēstules. Sāka pilināt lietus.Lauma aizvilka pēc kartupeļiem. Iztīrīju arodiņu - atnesu 3 spaiņus lielāku un sīkāku kartupeļu ar asniem. Nomizoju. Mizas pavārīju, bet kartupeļus pusdienām vairs nav laika izcept. Sāku cept tikai 22.00. Tik pilna panna, ka vāku nevar uzlikt, jāliek otra panna virsū.
Pēcpusdienā bija saule un vējš, bet pufaika nost nebija jāvelk. Divi truši man pastaigājās pa trušu māju. Iztīrīju apakšu, iztīrīju cāļu kasti. Sapsānu no sākuma ar rudi pelēko dāmu ieliku raibās kastē, bet pēc tam atstāju otrā kastē blakus pie raibās. Trušu puikas ieliku cāļu kastē. Pelēcīte pastaigājās un pēc tam tomēr bija vien jāpaliek tanī pašā kastē. Viens taurenītis jāaiznes
Atšifrēt tekstu
Atslēgvārdi
AtšifrētIzvēlies cituBiežāk uzdotie jautājumi

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lapas lietojamību un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai lulfmi.lv digitālajos resursos. Uzzināt vairāk.

Tēzaurs