Ligitas Vucenas dienasgrāmatas

Fails
Ak161-Ligitas-Vucenas-dienasgramatas-27-0069
Atšifrējalcalmane
Pabeigts
Pārbaudīts
Izveidots2021-02-23 00:50:01
Labots2021-02-23 23:46:41
Atšifrējumssētos arī par dārzkopību. Mēģināts nav zaudēts. Uzaicināju uz dārzu ziedu vai ābolu laikā, lai atbrauc neatkarīgi no tā, vai mana loze pilna vai tukša. Dzīvosim, redzēsim.
Atsaucās Varis Imša Rīga- 46 Kristapa 8-19 226046 (7.aug.)
26.jūlijā
Uzrakstīju uz Eleju. Iepriekšējie neviens neatsaucas. Vēl arvien meklēju. Zigfrīds trīs mēnešus nestrādāja. Tagad strādā Dobelē un dzer atkal.
Grāmatveži mani atstāja bez avansa. Pieprasīju uzlabot dzīvokļa apstākļus, paplašināt, ierīkot ūdensvadu un kanalizāciju, gāzi, vai apmainīt pret citu dzīvokli. Mūsu istabu pārmērīja- 15 kvadrātmetri.
Aprīļa beigās uzpotēju ķiršus. Gandrīz visi aug. Maija beigās- jūnija sākumā potējām bumbieres un ābeles, arī labi aug. Tagad acojam plūmes. No Ogresgala atvedu 1000 bumbieru potcelmu. Tie arī būs acojami. Dārzu mazliet strādāja. Ķiršu dārzā vēl iestādījām trīs rindas. To vairāk strādā. Visu vasaru ravējam. Audzēkņi bija tikai trīs dienas . Sastādīja pīlādžus, zemenes. Mums blakus rīkos hipodromu. Dārzu vairāk negrib paplašināt. Pietiekot ar to, kas esot. Traktora apgrišanās joslā iesēja zaļbarību. Vēlu, bet mums jāstrādā visu vasaru.
Ivaram 1.jūnijā arī bija jāpiedalās bērnu sporta svētkos. Filmēju. Kaut kas jau ir sanācis. Augusta beigās jābrauc uz kinoamatieru nometni. Prasīju atvaļinājumu. Ivars gandrīz divi mēneši bija mājās. Tagad atkal bērnu dārzā. Pie jūras maz bijām. Aprikozes vienu reizi nopirkām vai trīs kg. Mums visu laiku jācīnās ar naudas trūkumu. Šovasar sviestu arī var nopirkt. Nemaz nemanu, kā nauda iztērējas. Jūnijā bija ļoti stiprs lietus. Izskaloja visus dārziņus. Kartupeļiem uzkrita kolorado vaboles. Zemenes bija diezgan daudz. Tāpat noēdām. Avenes kaut cik ievārīju. Meža ogas vēl neesam lasījuši. Biju Pūrē pēc plūmju potzariem. Tur bija izsludināts konkurss par vienu j. zin. līdzstrādnieka štata vietu, bet tas tikai tā formāli. Cilvēks jau strādā. Man vairs tādā vietā netikt. Tepat arī ir labi. Ivaram tikai vajadzētu labāku skolu.
12.augustā
Jūlijā man neuzrakstīja avansu, bet augusta algā ierakstījuši, ka avanss saņemts. Kā tu cilvēks nestrīdēsies. Pēc pāris dienām izmaksāja gan, bet atkal lieka staigāšana. Pieprasīju atvaļinājumu no 15.augusta. Vēlreiz braucām uz Pūri. Tā kā avansa nebija, prasīju mašīnu. Iedeva gan. Atvedu 15 šķirņu bumbieru potzarus. Par nedēļu uzacojām. Bumbieres

Atšifrēt tekstu
Atslēgvārdi
AtšifrētIzvēlies cituBiežāk uzdotie jautājumi

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lapas lietojamību un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai lulfmi.lv digitālajos resursos. Uzzināt vairāk.

Tēzaurs