Eduarda Smurģa atmiņas

Fails
Ak151-Eduarda-Smurga-atminas-01-0065
AtšifrējaSantuco
Pabeigts
Pārbaudīts
Izveidots2020-01-24 07:22:14
Labots2020-01-24 07:29:41
Atšifrējumsjastridas, kamdel mums nav ar latviesu stradniekiem nekad tadi kari, ka ar viniem? Es to vairs ilgaki nevaru paciest, es aizdzisu vinus visus pie velna "k. čortu". Dodiet mums visus jusu stradniekus.
Es ta laicinu padomaju, un saku Nikolai Vladimirovic, man gan liekas, ka tas nummurs neies cauri. Apdomajiet kur mes atrodamies un kas ir musu saimnieks un darba devejs? Mes atrodamies uz stradajam "pasa krievijas sirdi" un krievu cars ir musu saimnieks un Jus domajiet sos darbus pavisam bez krievu stradniekiem turpinat un izvest. To uzdevumu gan es neapnemos izpildit. Krievi ir jau ta uz mums dusmigi un greizi vien skatas, kad mes te esam tik daudz jau iespiedusies vinu darbu robezas, mes tiekam par vaciesiem nolamati u.t.t. es gan to neriskesu, tad mana dziviba bus apdraudeta, driz varu dabut puskiegeli uz galvas. Maksimovs klausas, doma un seko maniem vardiem. Kad es to ta lenam biju vinam paskaidrojis, uzlika roku man uz pleca, un teica Eduard Martinovic jums taisniba, lukosim ka nebut ar viniem vel iztikt. ---
Atšifrēt tekstu
Atslēgvārdi
AtšifrētIzvēlies cituBiežāk uzdotie jautājumi

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lapas lietojamību un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai lulfmi.lv digitālajos resursos. Uzzināt vairāk.

Tēzaurs